Tanketeltterapi – Tapping

Tapping – eller Tanke Felt Terapi (TFT) eller Emotionel Friheds Terapi (EFT) er en nem og blid måde at slippe af med blokeringer, smerte og traumer på.

Ved at Tappe på visse meridianpunkter rundt omkring på kroppen, kan vi opløse både smerte, traumer og frosne øjeblikke i vores liv.

Det er nemt at lære Tapping, der findes flere kurser rund om i landet og der findes et hav af bøger om emnet og et hav af videoer på Youtube om emnet, men i bund og grund går det ud på, at banke let – at Tappe – på forskellige meridianpunkter rundt omkring på kroppen.

Grundlæggeren af Tapping var Roger Callahan og ham kan du læse mere om her: Roger Callahan

I Danmark er det mest Heilesen og Mygind der er kendt for TFT og de har også grundkurser, hvor du kan lære at behandle dig, samt videregående kurser, hvor du kan lære at behandle andre.

Du kan finde dem her: Heilesen og Mygind

Metoden kan benyttes sammen med sætninger og er et meget kraftigt værktøj til forløsning af traumer. Selv har jeg benyttet det rigtig meget efter mine første body-sds behandlinger. Disse første behandlinger satte rigtig meget gang i forløsninger og uden Tapping skulle jeg have brugt den dobbelt tid til at komme igennem. 

Efter disse første body-sds behandlinger, så tappede jeg mig igennem nætterne, hvor tårene flød, men hvor jeg fik opløst og forløst og så kunne komme videre næste dag.

I dag bruger jeg tapping når jeg har hovedpine, bliver i dårligt humør eller når jeg kan mærke, at der er noget der “trykker”, noget jeg ikke vil se, mærke, høre – og for mig er det, at jeg “undgår” noget, et tydeligt tegn på, at der er noget jeg skal se på, og så sætter jeg mig ned og tapper mig igennem et par serier. 

Når jeg har hovedpine eller andre smerter i kroppen, så tager jeg den korte serie

Når der er noget jeg skal have forløst, så tager jeg den lange serie