Kosttilskud, Naturmedicin og Wellness – kom med på forretningseventyr

Interesserer du dig for kosttilskud, naturmedicin og wellness? Har du lyst til at tjene nogle ekstra penge eller skabe en helt ny karriere? Så tag med mig på forretningseventyr !

Jeg er blevet “wellness advocate” for doTERRA og de sælger en række produkter indenfor netop kosttilskud, cremer, wellness og naturmedicin og du kan se hele produktlinjen her.

doTERRA sælger alle deres produkter via NetWork marketing og det må jeg indrømme, jeg selv i starten havde en del modstand på, men jeg har sat mig ind i doTERRAs model og metoder, og jeg er nu helt tryg ved dette koncept.

Jeg vil derfor gerne invitere dig med indenfor, enten som kunde eller som Wellness Advocate. Som kunde køber du bare produkterne, du kan købe så mange eller så få som du ønsker og du binder dig ikke til noget som helst, udover den første kundetilmelding. Som Wellness advocate køber du også produkterne, men du bygger samtidig din forretning op, med min og med doTERRAs hjælp.

Der gode muligheder for at tjene penge på produkterne, men det skal gerne være dit hjerte og begejstringen der styrer værket. Jeg vil meget gerne have dig med, men kun hvis du selv har lyst og interesse for både at tjene penge, men så sandelig også for produkterne.

Det team jeg er med i, er et team der har planer om at bygge hurtigt og samtidig deler viden på kryds og tværs og hjælper hinanden. Teamet består af en hel del skønne kvinder og et par skønne mænd og mange af os har spirituelle og “alternative” baggrunde og forretninger.

Jeg har en masse videoer og oplysninger jeg gerne vil dele med dig, så hvis du er interesseret, så lad os tage en snak om, hvad du gerne vil og hvor du står, så kan jeg dele lidt med dig og så kan du beslutte dig i ro og mag derefter.

Hvad får du ud af det?

Du får nogle skønne produkter ud af det. Der er en hav af skønne æteriske olier, mange lækre cremer og mange kosttilskud. Der er desuden tilbehør til produkterne. Du kan også blive certificeret i brugen af produkter og komme med i undervisningsgrupper.

Hvad koster det?

Hvis du vælger at være kunde, så vælger du et af flere mulige “start kit”, men binder dig ikke til yderligere køb og skulle du senere ønske at være Wellness advocate, så siger du bare til.

Hvis du vælger at være Wellness advocate, så binder du dig til at købe produkter for ca. 125 US dollars om måneden (plus fragt).

Okay – og hvad er det så lige doTERRA producerer?

Flagskibet er så helt bestemt æteriske olier og disse olier er så rene og uden tilsætningsstoffer, at størstedelen af dem kan drikkes!

Desuden er der cremer og kosttilskud, også baseret på urter og renhed. Du kan læse mere om doTERRAs kvalitetsløfte her (på dansk)

doTERRA har desuden en meget omfattende test af produkter, samt en hel del velgørende projekter.

doTERRA er relativt nye i Danmark og endnu er der ikke mange dokumenter der er på dansk, men vi arbejder ihærdigt på det, skulle du være interesseret, men vil gerne vide mere på dansk, så kontakt mig, så skal jeg oversætte eller skaffe det seneste på dansk vi har.

Du kan finde doTERRA her

Du kan finde min side hos doTERRA her

Du får lige linket til produkterne igen her

Hvis du gerne vil høre mere og gerne vil tage en snak med mig, så udfylde herunder, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt