Fremdrift

Skal der ske noget nyt? Er du parat til ændringer?

Jeg har sammensat et forløb der vil give dig indsigt i forbindelsen mellem din krop og dine følelser. Indsigt i, hvordan de oplevelser har påvirket dit mentale og fysiske velvære og hvordan du kan ændre på dit nuværende niveau af velvære.

Hvad kan du forvente af mit Fremdrift forløb?

Med dette forløb vil du få inspiration til at sætte dig selv først, til at finde ud af, hvordan dine hidtidige handlemønstre har bidraget til dit nuværende ståsted og værktøjer der kan hjælpe dig opløse stress og smerter og skabe et mere nærende liv.

Du vil få inspiration til handling. Både handling du selv kan foretage nu og her og handling du måske skal have hjælp til, via behandlere, vejledere eller hjælpere.

Du vil komme ud af dit “hoved” og ind i dit “hjerte” og stoppe med handlinger og forhold der ikke længere nærer dig. Vi kigger på hvordan skyld, skam og stress er mere ødelæggende for kroppen end chips og kager 🙂 

Et sådan selvudviklende forløb vil have effekt på din krop, dine relationer, dit selvværd og måden du ser både fortiden, nutiden og fremtiden på.

Forløbet varer 9 uger og indeholder:

  • 2 face-2-face mentor session á ca. 90 minutters varighed (sessionerne kan også foregå over Skype eller Zoom)
  • 2 videoer á ca. 45 minutters varighed
  • 2 sæt hjemmeopgaver

Sådan rent praktisk

Vi starter med at mødes og tale både forløbet og dine specifikke ønsker igennem. Jeg gennemgår sammenhængen mellem krop og sind (og sjæl) og vi taler om, hvilke udfordringer du har lige nu, både dem i dit sind og dem i din krop og vi taler om, hvilke af dem du kan handle på nu og her og hvilke af dem du skal have hjælp til at handle på.

2 uger efter vores session, får du adgang til download af første video – denne video kan du beholde til evig tid. Med videoen kommer også en hjemmeopgave du sender til mig, og som jeg giver dig feedback på.

3 uger efter første video får du adgang til at downloade video nummer to, igen kan du beholde den til evig tid. Med videoen kommer også en hjemmeopgave du sender til mig, og som jeg giver dig feedback på.

3 uger efter video to, aftaler vi endnu en session og afslutter forløbet. Vi taler forløbet igennem og kigger på, hvad du fremover kan handle på for at fortsætte fremdriften og få endnu mere glæde i dit liv.

Face-2-face sessioner foregår i København og det er op til dig, om du foretrækker Skype/Zoom eller fysisk møde.

Under hele forløbet står jeg til rådighed for dig på både mail og telefon.

Indhold i videoerne

  • Første video omhandler vores kompetence zoner og øvrebegrænsninger
  • Anden video omhandler relationer, drama-trekant og familiemønstre 

Fysiske behandlinger der kan indgå – hvis du har lyst

  • Tapping
  • Healing
  • Essentielle olier

Pris kr. inkl. Moms: 4.900,00

(ex moms kr. 3.920,00)

Læs mere om forbindelsen mellem krop og sind
 
Ring til mig på

+45 9340 1358

Skriv til mig på

ditte@ditteelin.dk

Inden du binder dig til et forløb, så synes jeg vi skal tale sammen og finde ud af, om vi matcher og om du vil have glæde af at arbejde med mig. Denne samtale er helt og aldeles gratis og uden binding. Send mig en mail eller SMS eller ring, så finder vi et tidspunkt til et kort afklarende samtale.