Geisha og Kriger

Måske du har lagt mærke til, at mit logo – udover mit fornavn og mellemnavn – er et af tegnene for stjernetegnet Fisken?

Jeg foretrækker faktisk den type billeder, der viser tegnet som to fisk, der svømmer i hver sin retning – ganske enkelt fordi det er sådan jeg ofte har det.

Jeg fik mit horoskop lagt for nogle år siden og min astrolog kommenterede, at hun sjældent havde set et fiskehoroskop, hvor de to sider – hver havde 50%.

Jeg kalder mine to sider for min Geisha og min Kriger. Min geisha vil gerne sidde mutters alene på en bjergtop og meditere, lytte til fuglene, male og kigge på græsset gro – og min kriger – ja, hun vil gerne ud og møde mennesker, holde foredrag og ændre verden.

Jeg arbejder hårdt på at give dem begge tid og plads 🙂

 

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

* påkrævet felt