Mentor/Coach

Selv de bedste atleter har en coach og jeg kan hjælpe dig med at se vejen frem, gøre den overskuelig og skabe fokus på det næste skridt i dit liv.

Dine udfordringer kunne være:

  • En følelse af, at live har mere at byde på, hvis bare….
  • Stress og søvnbesvær
  • Fysiske smerter og spændinger, uden specifikke årsager
  • Humørsyge – ikke ligefrem depression, men en længerevarende manglende begejstring for livet

Mine mentor/coaching sessioner foregår både personligt på klinikken på Østerbro og Online. Mine online sessioner er naturligvis med kamera på, så du kan se giraffen, med mindre du foretrækker andet. 

Hvis du booker to timer i træk, altå en dobbelttid, så giver jeg 10% rabat og 10 minutter ekstra, du får altså 1 time og 50 minutter for kr. 1.215,00.

En session varer 50 minutter og kan du ikke finde et tidspunkt der passer dig, så er du velkommen til at ringe på +45 9340 1358 – så skal jeg gøre mit bedste for at finde en tid til dig.

Knappen her vil sende dig direkte til kalender booking

 

Book en session

 

Det er et tillidsspørgsmål at vælge en coach, kemien skal gerne være i orden. Derfor tilbyder jeg en gratis telefon eller online samtale, så vi kan se om vi passer sammen. Ring til mig på +45 9340 1358 eller send en SMS, så finder vi et tidspunkt der passer os begge.

 

Det er min faste overbevisning, at vores krop, tanker og følelser hænger sammen og at der er synergi i at behandle både kroppen og sindet og her kan du læse lidt mere om den sammenhæng

Læs mere om forbindelsen mellem krop og sind