Din krop husker alt hvad der er sket i dit liv!

Vi fordøjer alt hvad vi oplever. Hvor godt vi fordøjer det kommer an på omstændighederne, hvem vi er og hvor vi er i livet og hvorvidt vi kan få – og kan modtage – hjælp til at fordøje oplevelserne.

Hvis vi bearbejde oplevelserne og få dem “rystet af os” – så er vi blevet en oplevelser rigere, nogen gange er vi blevet en glad og dejlig oplevelse rigere, andre gange var det måske en oplevelse vi gerne havde været foruden, men uanset  typen af oplevelse, hvis vi kan mærke og opleve og få det ud af kroppen, så er vi kommet igennem oplevelsen.

Hvis vi ikke kommer igennem oplevelserne og ikke får dem “rystet af os”, så sidder de fast i kroppen og der kan de sidde godt og grundigt fast i mange år. Vi kan gå i terapi og snakke om dem, vi kan tage medicin og dulme dem, men først når de kommer ud af kroppen, får vi rigtig givet slip på dem.

Måden de skal ud af kroppen på, er meget forskellige fra person til person og afhænger meget at, hvilken oplevelse der er tale om. Nogle skal have kropsterapi, andre healing og andre igen tapping eller måske helt andre metoder. Kropsterapi kan også med fordel kombineres med samtaleterapi.

Det er desværre ikke bare faldet på cyklen eller operationen der reddede dit liv, der sidder fast. Det er også de gange du fik skæld ud, eller den dage de alle grinede af dig i skolen eller den dag din kæreste gik fra dig, for slet ikke at tale om alt det der er endnu voldsommere – alle disse oplevelser sidder i din krop endnu og bliver siddende indtil du slipper dem.

Vores sygdomme er også tegn på ubalancer. Stress og depression er meget store ubalancer og tegn på, at vi har ignoreret vores kroppe og de “advarsler” vi har modtaget igennem længere tid. Jeg er selv en af dem, der ikke lærte at lytte, før anden runde sygemelding med stress.

I dag er mit sygdoms-slogan “vi får det vi har brug for” – når jeg for år tilbage bare knoklede løs og ignorerede alle advarsler, så endte jeg med 3 dages migræne der helt og aldeles stoppede mig – i dag betragter jeg en omgang influenza som en selvværds-opgradering 🙂

Et nærende liv – hvad er det for dig?

En af de helt store “skabere” af ubalancer, er at alt for mange af os, ikke lever et nærende liv. Vi har sat et liv op for os selv, hvor der skal tjenes penge, passes børn, passes fritidsaktiviteter og hele dagen er skema-lagt og masser af de skema-lagte aktiviteter er “nødt til” ikke “lyst til” aktiviteter og som årene går, så bliver vi lidt mindre glade og lidt større om livet og spiser lidt mere chokolade og drikker lidt mere vin, bare for at komme igennem hverdagen.

Denne type af ubalancer er også ofte fulgt af skyld og skam, for så går vi og skælder os selv lidt ud. Vi går og tænker lidt ” jeg har jo et godt job, jeg har et hjem, jeg har mad på bordet, jeg har en kæreste/børn/familie jeg elsker, jeg har et rimeligt helbred – hvad er det lige jeg går og brokker mig over” – og så skyld og skam er noget af det der skaber de største og tungeste ubalancer.

Jeg tilbyder vejledersessioner hvor vi taler om dit helbred, dine oplevelser, dine ønsker og drømme og om, hvordan du kommer videre og skaber dig et mere nærende liv fyldt med ro og velvære.

Ring til mig på

+45 9340 1358

Skriv til mig på

ditte@ditteelin.dk