Ubalancer – Allergier – Traumer

Da jeg første gang hørte en af mine “hjælpere” fortælle mig, at alle mine allergier bare var ubalancer og at alle mine traumer stadig sad fast i min krop, så må jeg altså indrømme jeg grinede lidt indeni. Det at alle de tanker jeg havde og alle de følelser jeg havde, på nogen som helst måde havde indflydelse på min krop og mit fysiske velvære, det var mig lidt for ufatteligt.

Jeg har været igennem mere end een runde psyko-terapi og stress-terapi, jeg har fået afslappende behandlinger og beroligende healinger, men det var først da jeg indså og indrømmede, at der var en sammenhæng mellem min krop og mit sind, at jeg begyndte at få løst op for mine traumer, blokeringer og ubalancer.

Kropslige ubalancer

Da jeg startede mine kropsbehandlinger, var dette min liste over fysiske symptomer:

  • Birkepollenallergi
  • Penicillinallergi
  • Allergisk overfor flydende sæber
  • Irritabel-tyktarm (delvist afhjulpet af en glutenfri diæt)
  • Hovedpine – stort set dagligt
  • Spændinger i skuldre, hoved og hofter
  • 30 kilos overvægt

Min pollenallergi var væk i løbet af 3 behandlinger

Min sæbeallergi tog 8-9 behandlinger

Jeg tabte 10 kilo på 2 måneder og arbejder stadig med at smide resten, ikke via en kur eller en kæmpe omlægning, men ved at blive gladere og gladere.

Jeg arbejder stadig med mine spændinger, ikke fordi jeg ikke er sluppet af med dem, men fordi jeg stadig har tendens til at skabe nye !!!

Ubalancer i sindet

Jeg har altid haft meget stor selvtillid, men mit selvværd er blevet meget påvirket af svigt og alkoholmisbrug i min opvækst. Mine egne forestillinger om, hvor “nødvendigt” det var at knokle for at tjene penge, arbejde hårdt for at skabe mig et “godt” liv og at det var helt fint, at jeg gik på arbejde mens jeg var syg har gjort, at jeg har haft et par længerevarende sygdomsforløb med stress og at jeg var på anti-depressiv medicin igennem et par år.

Der var også flere “frosne øjeblikke” i mit liv. Altså øjeblikke jeg vendte tilbage til og tænkte på igen og igen når livet gik mig imod, men som jeg aldrig rigtig fik gjort noget ved. Jeg talte om disse situationer med terapeuter og i min hjerne kunne jeg godt se logikken og mønstret, men næste gang livet gik mig imod, så sad jeg der og pillede i de gamle sår igen. Først da jeg fik de bagved-liggende oplevelser ud af min krop, fik jeg rent faktisk sagt farvel og givet slip.

Min sjæls evige liv

Min far døde da jeg var 27 og det sendte mig ud på mit livs første spirituelle rejse. Et par år efter fandt jeg buddhisme og meditation. I nogle perioder er jeg meget praktiserende, i andre ikke så meget, men jeg er overbevist om, at min sjæl har levet før og vil leve igen.

Det tog mig dog en hel del år, før jeg kastede mig ud i rensning af min gamle karme og selvom det lyder esoterisk, så har det virkelig rykket mig og min oplevelse af denne inkarnation her på jorden. Så det er altså ikke bare mit sind og min krop der kræver balance, det er også min sjæl der kræver balance, for at jeg kan leve et helt og fuldt nærende og glædesfyldt liv.

Vi kan ikke fylde en fyldt kop

En af sværeste ting for mig igennem mange år, var alt det “jeg ikke havde” alle de ting i privatlivet der ikke virkede. Mit ægteskab der ikke holdt, venskaber og kærester der ikke blev og familie-forhold der ikke var som jeg gerne ville have dem. Jeg prøvede flere gange at skabe nogle nye forbindelser og finde ny kæreste, men det er svært at fylde en fyldt kop.

Først da jeg begyndte at give slip på de gamle mønstre, give slip på forhold der ikke virkede og venskaber der ikke nærede, så blev der plads til at lukke nye ting ind i  mit liv.

Så selvom det kan være hårdt at sige farvel, og hårdt at ændre sig og bryde mønstre, så er det bestemt det hele værd, for alt det nye og spændende jeg lukker ind.