Samtale

Først og fremmest mange tak fordi du vil tale med mig, det er jeg virkelig glad for.

Alt hvad vi taler om, vil blive behandlet med komplet fortrolighed og du tilmelder dig ikke mit nyhedsbrev ved at deltage. Du er naturligvis meget velkommen til at tilmelde dig og modtage min gratis e-bog, men så skal du tilmelde dig på pop-up formularen, du tilmelder dig ikke, fordi du siger ja til at tale med mig.

Jeg er interesseret i at høre lidt om, hvad du kunne tænke dig at høre om, hvis du skulle tilmelde dig et forløb om det, at vokse op med alkohol eller stofmisbrug omkring dig. Jeg er endnu ikke klar med forløbet, men min tanke er at kalde det “træd ud af misbrugsskyggerne” fordi jeg gerne vil tale om, hvordan andres misbrug kan kaste skygger over vores liv og jeg vil gerne dele min egen rejse ud af disse skygger.

Vi kan godt mødes online, på Skype eller Zoom, men jeg ringer også meget gerne til dig, på en helt almindelig telefon 🙂

Lad mig vide, hvordan du helst vil have jeg kontakter dig og et bud på, hvilket tidspunkt vil passe dig bedst, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Du er også meget velkommen til at skrive direkte til ditteelin@kilbak.dk eller simpelthen udfylde nedenstående formular.